Ontmoetingen aan de Keizersgracht

Keizersgrachtkerk
keizersgracht 566

Programma:
Je kunt kennis maken met het prachtige gebouw en onze rijke geschiedenis, en mensen ontmoeten uit onze warme gemeenschap.
+ Neem een kijkje in de kerkzaal.
Hier wordt direct duidelijk waarom de Keizersgrachtkerk ‘het jongere zusje van Paradiso’ wordt genoemd: de hand van dezelfde architecten (vader en zoon Salm) is er waarneembaar!
+ Bezoek het Grand Café in onze Tuinzaal.
– Met de hele avond life-muziek van onze Huisband (o.a. Klezmermuziek).
– De tienergroep zal vertellen over een goed doel dat zij voor straatkinderen in Bolivia steunen.
– De jongeren laten je kennismaken met ‘Hart op de Tong’.  Concerten van hedendaagse artiesten die vertellen over hun inspiratiebronnen en songteksten (www.hartopdetong.nl).
– De bar is open, met koffie, thee, fris- en andere dranken.
+ Eens in het halfuur uitnodiging voor Rondleiding Kerk of Leeshuis.
– In het Leeshuis kun je telkens een halfuur samen met de dominee van de Keizersgrachtkerk, Gerhard Scholte, en andere deelnemers een bijbelverhaal lezen en bespreken. In ontspannen en open dialoog wordt met elkaar gesproken wat je aanspreekt

en wat opvalt in het hoofdstuk. Vanuit de verschillende perspectieven zal de tekst echt gaan leven.