Diner met dak- en thuislozen en stadswandeling

Amsterdammers Helpen Amsterdammers
Oudezijds Voorburgwal 125

15 euro

Stel: Jezus komt als toerist naar Amsterdam. Waar zou Hij naar toe gaan? De kans is groot dat je Hem op de wallen tegenkomt. In gesprek met een dakloze of prostituee. Want daar ligt zijn hart. Toch vreemd dat veel van zijn navolgers er met een grote boog omheen lopen. “De Wandelende Tak”,  een onderdeel van stichting Tot Heil des Volks, neemt je mee naar plekken waar je als christen juist moet zijn: dichtbij de mens in nood. Ga mee tijdens Kerkennacht en ontdek verrassend inspirerende plekken in Amsterdam.

Programma:

18.00 uur start met een diner en een presentatie van maatschappelijk werk op de wallen bij daklozenopvang ‘Amsterdammers Helpen Amsterdammers’ op de Oudezijds Voorburgwal.

19.00 – 20.30 wandeling langs diverse kerken en christelijke projecten in de binnenstad.

20.30 koffie in christelijk jeugdhostel Shelter Jordan, een plek waar jaarlijks duizenden reizigers in aanraking komen met het Evangelie.

21.00 – 22.00 slotdeel van de wandeling door de Jordaan.

22.00 afsluiting met een glaasje fris bij Tot Heil des Volks in de Willemsstraat.

Kosten:
De wandeling is gratis. Voor het diner betaalt u € 15,-.

Voor dit programma moet u zich vooraf aanmelden via de website van Tot Heil des Volks.