Buiten zingen uit Taizé, binnen bidden als je wil

DCP_0344

Weteringkerk
Veluwelaan 20

0622040549

De Weteringkerk (horend bij de zg ‘Vrij Evangelische Gemeenten”)  en de Nederlands Gereformeerde Kerk zijn buurkerken van elkaar in de Rivierenbuurt. Ze trekken veel samen op, en dat gebeurt ook op deze avond.

Vanaf 19.30 u maken we er een “openluchtbijeenkomst” van bij mooi weer. Geen kerkdienst, maar wel samen zingen, waar wij als Vrij Evangelischen erg van houden en sommigen zeggen dat we er zelfs goed in zijn. :)

We leren samen een aantal liederen uit Taize.  Dat komt goed uit, want deze beroemde christelijke gemeenschap uit Frankrijk bestaat dit weekend 75 jaar.

Er is koffie, thee en wat lekkers. De kerkzaal is ook open, de kaars brandt en als je er wil bidden of een kaarsje wil aansteken, kan dat. Ook als je samen met iemand voor jezelf of andere dingen wil bidden, dan doen we dat graag!  Welkom!